Третият маратон на приятелството събира средства за фитнес на открито

2832

Третият маратон на приятелството събира средства за фитнес на открито

 

ЗАПОВЕД

На основание чл. 44, ал. 2, във връзка с чл. 44, ал. 1, т. 1 и т. 4 от ЗМСМА, чл. 18 от Наредба № 1 за обществения ред и опазване на общинските и други имоти за общо ползване на територията на Община Плевен, във връзка с недопускане нарушаването на обществения ред и осигуряване на нормалното провеждане на спортно мероприятие - Маратон, Полумаратон, Щафета 2 х 10 км. и крос 3 км. на територията на гр. Плевен на 22.05.2016 г.


НАРЕЖДАМ:


          І. Временно да се ограничи движението на МПС на 22.05.2016 г. по следните пътни участъци:

            1. Лявата лента по ул. „Васил Левски” в отсечката от пешеходната зона в посока до разпределителен възел „Колелото” за времето от 08.30 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 11.00 ч.

2. Дясната лента по ул. „Сторгозия” от разпределителен възел „Колелото” в посока до Исторически мост на река Вит за времето от 08.00 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 11.00 ч.

          3. Бул. „Христо Ботев” в отсечката от ул. „Ген. Атанас Стефанов” до ул. „Сан Стефано” за времето от 09.30 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 15.00 ч.

          4. Дясната лента по ул. „Сан Стефано” в отсечката от бул. „Христо Ботев” до парк „Кайлъка” за времето от 09.00 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 15.00 ч.

          5. Входът / изходът на паркинга на магазин „Кауфланд” на ул. „Сан Стефано” за времето от 09.00 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 15.00 ч.

          6. Пътят гр. Плевен - с. Тученица, през парк „Кайлъка”, в отсечката от парк - хотел „Кайлъка” до изхода за язовир „Тотлебенов вал” за времето от 09.00 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 15.00 ч.

ІІ. Да се ограничи престоят и паркирането на МПС на 22.05.2016 г., както следва:

1. На паркинга срещу входа на парк „Кайлъка” /спирка „Моста”/ - за времето от 07.00 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 15.00 ч.

        2. На ул. „Васил Левски”, в края на пешеходната зона за времето от 07.00 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 11.00 ч.

         ІІІ. Да се въведе двупосочно движение на МПС на 22.05.2016 г., както следва: По ул. „Сторгозия” от разклона при ул. „Цар Самуил” /Представителството на Фолксфаген/ по посока гр. София до моста на р. Вит в лявата лента за движение за времето от 08.00 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 11.00 ч.

        ІV. Да се пренасочи движението на МПС по посока гр. София от кръгова връзка Бензиностанция „Шел” през ж.к. „Сторгозия” за времето от 08.00 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 11.00 ч.

         V. Да се уведомят гражданите за наличие на обозначено трасе по пешеходната зона на ул. „Васил Левски”, с цел да не се възпрепятства спортното мероприятие.

        VІ. В забранените участъци частично да се пропуска преминаването на МПС, съобразено с участниците в маратона.

          Настоящата заповед да бъде публично оповестена, като се обяви на интернет страницата на Община Плевен - www.pleven.bg, чрез ОП „Общински медиен център” и местните медии.

           Заповедта да се сведе до знанието на Секретаря на Община Плевен, Директора на ОД на МВР - Плевен, Директора на Окръжен затвор - Плевен, Директора на ОП „ЦГМ”, Началник отдел „ВО и протокол”, Началник отдел „ОР и С” и Ръководителя на звено „Инспекторат” при Община Плевен - сведение и изпълнение.

             Контрол по изпълнението на Заповедта възлагам на Тодор Еленков - Зам.-Кмет по „Обществен ред и сигурност” при Община Плевен.

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Покана за провеждане на консултации за съставите на СИК на територията на община Плевен

Покана за провеждане на консултации…

четвъртък, 25 април 2024
60

Плевен с писмо до финансовото министерство целеви средства от общинския бюджет да се ползват за ремонт на общински пътища

Плевен с писмо до финансовото…

четвъртък, 25 април 2024
109

Плевен има нов почетен гражданин – професионалният боксьор Йосиф Панов

Плевен има нов почетен гражданин…

четвъртък, 25 април 2024
141

Изложба с детски творби от конкурс за Великден ще бъде открита на 25 април

Изложба с детски творби от…

сряда, 24 април 2024
152