Заради ремонта на Автогарата се въвежда временна организация на движение

2842

Заради ремонта на Автогарата се въвежда временна организация на движение

       Режим на временна организация на движението се въвежда по ул. „Иван Миндиликов“, пл. „Иван Миндиликов“ и ул. „Георги Домусчиев“ в гр. Плевен, той е във връзка с изпълнението на дейностите по основен ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност, достъпна среда и нова навесна конструкция на Автогара Плевен. Срокът на временната организация на движение е от 19.05.2021 г. до 13.01.2022 г., изпълнител на дейностите е „ЕКОДИН“ ЕООД.

       По време на строително-монтажните работи движението на моторни превозни средства по пл. „Иван Миндиликов“ пред Автогарата, ул. „Иван Миндиликов“ в посока на движение към жп гарата и ул. „Георги Домусчиев“ ще бъде ограничено в част от платното за движение без спиране. Движението по улица „Иван Миндиликов“ в участъка от кръстовището с бул. „Георги Кочев“ до кръстовището с пл. „Иван Миндиликов“ ще бъде забранено за движение на моторни превозни средства с изключение на автобуси, обслужващи Автогарата. Те ще се движат еднопосочно. В горецитирания участък на ул. „Иван Миндиликов“ ще бъдат монтирани временни автобусни спирки.

       За въведената временна организация на движение ще бъдат поставени  пътни знаци и ще се нанесе временна маркировка по ул. „Иван Миндиликов“ в участъка пред жп гара и ул. „Георги Домусчиев“.

       Пешеходното движение в участъка на Автогарата ще бъде ограничено.

       По ул. „Георги Домусчиев“ платено паркиране ще бъде преустановено, като ще се забрани престоят и паркирането за времето на изпълнение на обекта.

Свалете в PDF