Станислава Нехризова застава начело на Дирекция „Правно и нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти“ в Община Плевен

170

Станислава Нехризова застава начело на Дирекция „Правно и нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти“ в Община Плевен

Станислава Нехризова застава начело на новата Дирекция „Правно и нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти“ в Община Плевен. Днес г-жа Нехризова бе представена официално от кмета на Община Плевен д-р Валентин Христов на седмичното оперативно заседание в Общината в присъствието и на медиите. Представени бяха и още две нови попълнения в екипа - Николай Георгиев е новият началник на общинския отдел „Инспекторат“, Владислав Славчев е начело на отдел „Невъоръжена охрана“. И тримата са избрани след съответните законови процедури.

Станислава Нехризова е юрист по образование - магистър по право от Русенския университет „Ангел Кънчев”, има и втора магистратура като инженер-химик. Г-жа Нехризова е с 10-годишен професионален опит в публичната сфера, свързан с ресора на дирекцията, която ръководи. Заемала е ръководни позиции в Община Кнежа и Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ към Министерство на вътрешните работи. Семейна е, с едно дете.

„Ще разчитам на екипната работа на трите отдела, защото тази сфера се характеризира с един много широк спектър от необходим опит, който смятам, че е налице в тях“, заяви при представянето си г-жа Нехризова.

Проектите, които Община Плевен предстои да подготви, обоснове и изпълни ще бъдат основен акцент в работата ѝ – да бъдат целесъобразно подбрани и достигнат до по-широк кръг целеви групи.

Свалете в PDF