С концерт на Веселин Маринов започва Коледната програма на Община Плевен

3072

С концерт на Веселин Маринов започва Коледната програма на Община Плевен

Концерти, спектакли, изложби и Кинофестивал на български филми са включени в празничната  програмата на Община Плевен. Коледната програма започва на 13 декември с концерт на Веселин Маринов на площад „Възраждане“ с начало 18.00 часа.

На 14 декември, в зала „Катя Попова“, от 18.00 часа ще започне „КОЛЕДНО…” -  концерт на Биг бенд Плевен с диригент Пламен Марков.

На 15 декември от 17.30 часа в Арт център Плевен ще бъде открит Коледният салон на плевенските художници. Час по-късно, от 18.00 часа, в зала „Катя Попова“ ще започне Кинофестивал на български филми с прожекцията на комедията „Ятаган“ с участието на Мариан Вълев и Васил Василев – Зуека.

На 16 и 17 декември, от 18.00 часа в зала „Катя Попова“ ще бъдат прожекциите на филмите „Като за последно“ и „Голата истина за група „Жигули“.

На 18 декември, от 11.00 часа, в зала „Катя Попова“ е моноспектакълът с импровизирани  кукли за деца над 4 години „Приказки от прежда“. 

На 20 декември е спектакълът на Северняшкия ансамбъл „Иван Вълев“- „Коледни искри“, с начален час 18.00 часа на сцената на ДКТ „Иван Радоев“.

Коледната програма на Община Плевен ще завърши на 22 декември с концерт-спектакъл „Коледен сън“ на Общински хор „Гена Димитрова“ с диригент Анелия Дечева. Началото е от 18.00 часа в ДКТ „Иван Радоев“.

Всички събития, включени в Коледния календар на Община Плевен, ще се проведат при спазване на противоепидемичните мерки, наложени от Министерството на здравеопазването. За събитията на закрито ще се изисква зелен сертификат или  PCR-тест.

 

Свалете в PDF