Проучват мнения за графика на движение на влаковете през 2021 година

1926

Проучват мнения за графика на движение на влаковете през 2021 година

       Първият проектен вариант на График за движение на влаковете за 2021 г. е публикуван за обществено обсъждане на сайта на националния железопътен превозвач БДЖ (www.bdz.bg). За по-голямо удобство предложенията за разписания на влаковете са представени отделно за всяко едно направление.

       Целта на публикуването на проект на графика е да могат клиентите на БДЖ да се запознаят с намеренията на дружеството за разписанието на влаковете през следващата година и да имат достатъчно време да реагират с аргументирани предложения към превозвача и съответните областни и общински власти. Това ще даде възможност на областните и общински администрации също да се запознаят и да имат готови предложения на предстоящите работни срещи между институциите.

       Може да разгледате проектния вариант в следния линк:  https://www.bdz.bg/bg/a/proektt-na-grafik-za-dvizhenie-na-vlakovete-za-2021-g-e-publikuvan-za-obshchestveno-obszhdane.

       Жителите на община Плевен могат да изпращат предложения за изменения в проекта на График за движение на влаковете за 2021 г. на електронна поща mayor@pleven.bg в срок до 25.07.2020 г. включително, както и до 31.07.2020 г. на e-mail: project_bdz@bdz.bg или да ги внесат в деловодството на БДЖ на адрес: София 1080, ул. „Иван Вазов” № 3.

 

Свалете в PDF