Продължават ремонтите на тротоари в Плевен и изкърпването на улици

440

       С ремонти на тротоари и изкърпване на дупки в уличните платна в Плевен продължава дейността на „Инжстрой” ЕООД за седмицата до 21 юни. Възстановяване на пропадане тип „хралупа” в тротоара на ул. „Проф. Илия Бешков” № 4 пред входа на ДГ „Слънце” е предвидено, както и изкърпване на дупки в настилката на улиците „Синчец” и „Люляк”; с фрезован материал ще бъдат запълнени дълбоки дупки в настилката на ул. „Поп Богомил”.

        Ще бъдат ремонтирани тротоарът на ул. „Цар Самуил” под бившия психодиспансер, този на ул. „Бяла черква” № 7, между ЛВИ и ул. „Самуил”, както и този след ПГСАГ „Никола Фичев”. В графика на дейностите е предвидено възстановяване на пропадане в тротоара на ул. „Марин Дринов” № 6а, изграждане рампа за инвалиди на пешеходната пътека зад Градската градина на ул. „Дойран”, ремонт на стъпалата по ул. „Н. Петков” между улиците „Цар Самуил” и „Кала тепе”.

       В края на седмицата се очаква да започне изкърпване на единични дълбоки дупки в настилката на ул. „Анастасия Димитрова”, както и ремонт на тротоара в жк „Дружба” от тролейбусното депо до ул. „Трите бора”.  

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Жителите на седем плевенски села…

сряда, 20 ноември 2019
157

Близо 540 хил. лв. са…

сряда, 20 ноември 2019
119

Договор за доставката на 14…

сряда, 20 ноември 2019
106

Препроектирани са сградите на хотел…

понеделник, 18 ноември 2019
740