Приключва основният ремонт на ул. „Калофер“

1755

Приключва основният ремонт на ул. „Калофер“

       Дейностите по основния ремонт на ул. „Калофер“ в Плевен са към своя край. Тази седмица ще бъдат подготвени тротоарите за изливане на бетон, предстои насипване с камък в подготовката за асфалтиране.

       Улица „Калофер”, заедно с „Гюмюрджина“, „Кратово“, улица до ДГ „Дружба“, „Неофит Бозвели“, „Странджа“, „Бургас“, „Ген. Колев“ и „Ген. Столетов“, са включени в Инвестиционната програма на Община Плевен за 2021 г. и ще бъдат ремонтирани за общо 1 300 000 лв. Средствата бяха отпуснати с Постановление № 360 от 10 декември 2020 г. на Министерския съвет.

       Тампониране на единични дупки в настилката на бул. „Г. Кочев“ и „Русе“ ще извърши „Инжстрой” ЕООД в седмицата до 30 април 2021 г. Дейността е в изпълнение на договор „Текущ ремонт на уличната инфраструктура, организация и безопасност на движението на територията на гр. Плевен и кметствата без самостоятелен бюджет”. От фирмата ще работят и по тампониране на дупки на улиците „Г. Бенковски“, „П. Волов“, „Охрид“, както и в четирите района на жк „Дружба“.

Свалете в PDF