Представителите на партии определиха състава на подвижните секционни комисии

710

Представителите на партии определиха състава на подвижните секционни комисии

       Три ще са подвижните избирателни секции в община Плевен - една от тях ще е за гр. Плевен, втората - за гр. Славяново, а третата е за малките населени места в общината. Това е записано в решение на Общинската избирателна комисия - Плевен, която определи и числения им състав - по седем члена ще има във всяка от комисиите.

       Представителите на парламентарно представените партии и коалиции участваха днес в консултации в Заседателната зала на Община Плевен за определяне състава на подвижните секционни избирателни комисии (ПСИК) и се споразумяха за следното разпределение:

       -ПСИК за гр. Плевен – председател от ГЕРБ, заместник-председател от „Възраждане“, секретар – ППДБ, членове: 1. ДПС, 2. ИТН, 3. БСП, 4. „Възраждане“;

       -ПСИК за гр. Славяново – председател от ППДБ, заместник-председател от ДПС, секретар – ИТН, членове: 1. ГЕРБ, 2. БСП, 3. „Възраждане“, 4. ГЕРБ;

       -ПСИК в малките населени места – председател от „Възраждане“, заместник-председател от БСП, секретар от ГЕРБ, членове:1. ДПС, 2. ППДБ, 3. ИТН, 4. ППДБ.

       Подадените до момента заявления за гласуване с подвижна урна от граждани с двигателни затруднения при произвеждането на избори за общински съветници и кметове в Община Плевен на 29 октомври 2023 г. са близо 60. Срокът за заявяване на гласуване с ПСИК за всички населени места в община Плевен е 23 октомври.

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Уреди за пречистване на въздух получи като дарение детска градина в Плевен

Уреди за пречистване на въздух…

вторник, 27 февруари 2024
61

Централната част на Плевен грее в червено и бяло

Централната част на Плевен грее…

вторник, 27 февруари 2024
83

32 отбора от страната се включват в турнир по футбол „Национална купа 3 март“ в Плевен

32 отбора от страната се…

вторник, 27 февруари 2024
68

Плевен чества 3 март с тържествен ритуал, концерти и изложби

Плевен чества 3 март с…

вторник, 27 февруари 2024
145