Понеделник и вторник са неучебни дни, Синята зона преустановява дейност за седмица

13020

         Да не спират работа предвид продължаващия обилен снеговалеж, разпореди кметът Георг Спартански на снегопочистващите фирми по време на днешното заседание на Кризисния щаб за работа в усложнена зимна обстановка при Община Плевен. Да се влезе масирано и бързо и в малките улички с цел осигуряване на нормално сметосъбиране и сметоизвозване в условията на очакваните идната седмица ниски температури, препоръча още той.

         Градът е в относително добро състояние, коментира Георг Спартански след сутрешната и обедната си обиколки във всички райони. Пътищата в община Плевен са проходими, няма селища без ток и вода, градският транспорт се движи нормално, са констатациите за деня.  Проблем за фирмите за зимно поддържане продължават да бъдат паркираните по улиците автомобили.

         Поради прогнозираното рязко застудяване следващата седмица Георг Спартански използва правомощията си и със своя заповед обяви дните 09 и 10 януари за неучебни за училищата на територията на Община Плевен. По негово разпореждане Синята зона преустановява дейност за цялата  предстояща седмица.

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Екипът по приемна грижа приключи…

вторник, 18 декември 2018
161

Община Плевен спечели ваучер за…

вторник, 18 декември 2018
282

Кореспондентът на БТА Малин Решовски…

вторник, 18 декември 2018
83

„Синя зона” няма да работи…

понеделник, 17 декември 2018
196