ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ 2022 Г. НА ОБЩИНА ПЛЕВАН

2450

На 30.03.2022 г. /сряда/ от 17,00 часа в зала „Гена Димитрова” на Регионалната библиотека „Хр. Смирненски” - гр. Плевен, ще се проведе публично обсъждане на проекта за Бюджет на Община Плевен за 2022 година.

На основание чл. 44, ал. 1, т. 8 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и в изпълнение на чл. 30 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на Бюджета на Община Плевен Кметът на Община Плевен отправя покана за участие в общественото обсъждане на проекта за Бюджет 2022 г.

Материали за проекта на Бюджет`2022 на Община Плевен ще бъдат публикувани на интернет страницата на общината www.pleven.bg.  https://www.pleven.bg/bg/finansi-i-ikonomika ,   https://www.pleven.bg/bg/byudzhet-2022/publichno-obsazhdane-na-byudzhet-2022

Становища и предложения по проекта за Бюджет 2022 година могат да се представят в Центъра за административно обслужване на гражданите, пл. „Възраждане” № 4, или на e-mail адрес: mayor@pleven.bg  не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане.

Във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка обсъждането ще се проведе при спазване на въведените противоепидемични мерки на територията на страната с цел защита и опазване живота и здравето на гражданите.

Участниците в обсъждането следва да са с предпазни маски и да се спазва дистанция от 1,5 метра.

 

 

Свалете в PDF