Плевенчани ще избират най-атрактивна снимка на туристически обекти в региона

251

       Плевенчани и гости на града ще имат възможност да изберат най-атрактивна фотография на парк „Кайлъка”, Водната каскада и историческите обекти на територията на общината в организирания от местната администрация за първи път конкурс за фотография. Условието беше участниците да са на възраст до 20 години, а инициативата е по повод Международния ден на туризма.

       Фотоизложбата ще бъде подредена в пешеходното пространство между сградата на Община Плевен и централна поща, официалното откриване е на 27 септември 2019 год., петък, от 10.00 часа. Поздрав по повода ще отправят фолклорна формация „Нашенчета” към ЦРД Плевен. Мнението си коя фотография заслужава да спечели надпреварата зрителите могат да дадат като напишат номера на снимката на листчета, които ще се събират в урна. Гласуването ще продължи до 18.00 часа. След изпълненията на фолклорна формация „Българско хоро” ще станат известни и победителите в конкурса за най-атрактивна фотография. За отличилите се ще има награди:

-за първо място - туристическо колело;

-за второ място - туристическа раница;

-за трето място - федербал.

       През целия ден ще има специализирани щандове с рекламни материали от Плевен и други общини, туроператори ще представят своите услуги и маршрути.  

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

С пъстър концерт отбелязаха пети…

четвъртък, 12 декември 2019
348

Училищни отбори премериха сили във…

сряда, 11 декември 2019
155

Отдадохме почит на загиналите за…

вторник, 10 декември 2019
1145

„Синя зона” ще работи на…

понеделник, 09 декември 2019
424