Плевен грейна в коледна украса

1964

Плевен грейна в коледна украса

       И тази година Плевен посреща коледните и новогодишни празници с две елхи на централния площад „Възраждане“ - естественото близо 10-метрово дърво и конусна елха, която създава празнично настроение на Коледния базар. Естествената елха е украсена със стотици лампички в цветове на празника - зелено и бяло. Конусът е в цветни коледни топки. За празниците е осветена и Оркестрината в Градската градина. 

       На площад „Възраждане“ отново са поставена специалната пощенска кутия за коледните писма на децата с желания за подаръци, заедно с фигурите на джуджетата. Монтираната до тях светеща арка с цифрите на идващата нова 2024 година е предпочитано място за снимки.

       Дядо Коледа и Снежният човек са другите „гости“ на площад „Възраждане“ в дните преди празниците, в коледна украса са и част от дърветата по центъра.

       Допълнителна коледна арка посреща плевенчани и гостите на града откъм жк „Сторгозия“. Светлинна украса създава настроение и в района на кръговото кръстовище и надлеза към жк „Сторгозия”, както и по централните улици.

       Част от празничната атмосфера в града е и традиционният Коледен базар, който ще посреща посетители в дните до 3 януари 2024 година. 

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Уреди за пречистване на въздух получи като дарение детска градина в Плевен

Уреди за пречистване на въздух…

вторник, 27 февруари 2024
180

Централната част на Плевен грее в червено и бяло

Централната част на Плевен грее…

вторник, 27 февруари 2024
184

32 отбора от страната се включват в турнир по футбол „Национална купа 3 март“ в Плевен

32 отбора от страната се…

вторник, 27 февруари 2024
103

Плевен чества 3 март с тържествен ритуал, концерти и изложби

Плевен чества 3 март с…

вторник, 27 февруари 2024
245