Първото Винарско изложение „Сторгозия” отваря врати на 1 септември

1500

Първото Винарско изложение „Сторгозия” отваря врати на 1 септември

       Първото Винарско изложение „Сторгозия” започва на 1 септември /петък/ в парка на Регионалния исторически музей – Плевен. То ще бъде отворено за посетители от 12.00 часа, официалното му откриване ще се състои в 17.00 часа. Организатор на събитието е Община Плевен. Входът е свободен. Изложението ще продължи до 3 септември в часовете от 10.00 до 20.00 часа.

       Участниците са 12 – представители на Института по лозарство и винарство  и Професионалната гимназия по лозарство и винарство „Ал. Стамболийски” – Плевен, и винопроизводители от Северозападна България.

       В рамките на изложението на 02 септември /събота/ от 20.00 часа също в парка на Регионалния исторически музей ще бъде представен новия културен продукт на Община Плевен – Ревю-спектакъл „Българските национални костюми” с участието на Северняшкия ансамбъл за народни песни и танци „Иван Вълев” – Плевен. В програмата на изложението е и Национална среща на сертифицираните туристически центрове в страната, която ще се проведе на 02 септември от 10.30 часа в сградата на Община Плевен.

Свалете в PDF