Малки звезди с големи постижения гостуваха на кмета Спартански

1239

  Плевенски деца, носители на множество награди от национални и международни фестивали и конкурси гостуваха на кмета на Община Плевен Георг Спартански. Своите медали, купи и грамоти показаха Елизабет Захариева /11 г./, Цеца Сълева /12 г./, Валерия Скравенска /9 г./, Натали Захариева /10 г./, Михаела Христова /9 г./, Андреа Генова /10 г./, Марина Бадева /12 г./ и 4-годишната Виктория Петкова. Те се занимават с пеене, спортни, народни танци, художествена гимнастика, балет и са открития на организирани от Арт компания „Нови звезди” събития и на фестивали в Латвия, Беларус, Чехия, Русия и др., на които компанията е официален представител за България, обясниха президентът на „Нови звезди” Петя Данданова и директорът Георгина Георгиева. Те благодариха на г-н Спартански за подкрепата за организирания миналата година конкурс, тази година „Принц и принцеса на Плевен” ще се проведе на 14 май отново със съдействието на Общината и е посветен на Празника на града.

   „Вие безспорно сте много талантливи деца, но вече сте се уверили, че само с талант не става, с труд всичко се постига и всеки труд се възнаграждава. Благодаря и на родителите ви, които са ви възпитали така добре и са се посветили изцяло на вашите успехи”, се обърна към гостите г-н Спартански. Той пожела на децата да са здрави и ги посъветва да учат чужди езици, защото колкото повече знаят, толкова по-богати с познания и приятелства ще са. „Когато имате мнение, го защитавайте. В някои случаи може и да загубите, но така пък ще получите вашия собствен опит. Вслушвайте се в това, което ние, по-възрастните, ви съветваме, но вървете и по своя път. Имайте самочувствие, бъдете победители и горди, че сте това, което сте”, посъветва още г-н Спартански.

   Кметът на Община Плевен получи грамота за значим принос към възпитанието и развитието на талантливите деца на град Плевен и отлична съвместна дейност с Арт компания „Нови звезди”, както и статуетка.

  Компанията има за цел възпитанието на децата чрез конкурсите, утвърждавайки две инициативи – патриотичната „Моя страна, моя България” и против насилието над деца „Александра – принцесата ангел”. 

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

ПЛЕВЕН ЧЕСТВА ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА…

четвъртък, 20 септември 2018
290

За първи път Плевен посреща…

сряда, 19 септември 2018
608

„ИНЖСТРОЙ” ПРОДЪЛЖАВА ТЕКУЩИТЕ РЕМОНТИ В…

понеделник, 17 септември 2018
118

НА РАБОТНА СРЕЩА КМЕТОВЕТЕ НА…

сряда, 12 септември 2018
415