Канят наши предприемачи на бизнес среща в руския град Перм

312

       Българо-руската търговско-промишлена палата по покана и със съдействието на Пермската търговско-промишлена палата организират бизнес посещение на Пермския край (Русия). То ще се осъществи в периода от 30 септември до 04 октомври 2019 г. Целта на деловата мисия е да разшири бизнес контактите с компании от един от най-големите индустриални региони на Русия – Пермския край, чрез двустранни срещи и преговори. Делегацията ще бъде приета на ниво правителство на Пермския край и кметство на град Перм.

       За участие в делегацията са поканени собственици и мениджъри на компании от България, заинтересовани от развитие на своя бизнес в партньорство с руските си колеги. В Пермския край работят предприятия от всички сектори на икономиката: енергетика, нефтогазова промишленост, химическа промишленост, дърводобивна и дървообработваща промишленост. Иновативни разработки се правят в областта на машиностроенето, химическата промишленост, ИТ, потребителските стоки, производството на мебели, ресторантьорството, туризма и др. Пермският малък и среден бизнес активно търсят нови контакти за сътрудничество.

       Повече подробности за посещението, организацията, програмата и лица за контакт са публикувани на: https://www.brcci.net/home/news/215-perm1-mission

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

С пъстър концерт отбелязаха пети…

четвъртък, 12 декември 2019
117

Училищни отбори премериха сили във…

сряда, 11 декември 2019
113

Отдадохме почит на загиналите за…

вторник, 10 декември 2019
1001

„Синя зона” ще работи на…

понеделник, 09 декември 2019
375