Гражданите и бизнесът могат да ползват Системата за сигурно електронно връчване

2044

          Община Плевен уведомява физическите и юридическите лица, административните органи, лицата, осъществяващи публични функции, както и организациите, предоставящи обществени услуги, че могат да ползват Системата за сигурно електронно връчване за изпращане и/или получаване и съхраняване на електронни документи и съобщения по електронен път (подаване на сигнали, жалби, искания, заявления за услуги и др.), без необходимост от физическо присъствие.

          Държавната агенция „Електронно управление” поддържа и администрира Системата за сигурно електронно връчване. Комуникацията чрез системата замества метода за препоръчана поща с обратна разписка. Системата поддържа възможност за автоматично регистриране на времето за изпращане и получаване на документа/съобщението и известяване чрез e-mail за регистрационния номер на документа/съобщението.

          Подаването и връчването на документи по електронен път, свързано с предоставянето на административни услуги, се осъществява чрез  профила на Община Плевен в системата за сигурно електронно връчване, поддържана от Държавната агенция „Електронно управление“. Документите следва да бъдат подписани с Квалифициран електронен подпис  (КЕП). При възмездна услуга се заявяват дължими такси към заявителя в Системата за електронно плащане на адрес (http://eforms.egov.bg/eforms-portal/admin/payment_registration.xhtml).

       Линк към Системата за сигурно електронно връчване:  https://edelivery.egov.bg/

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Покана за провеждане на консултации за съставите на СИК на територията на община Плевен

Покана за провеждане на консултации…

четвъртък, 25 април 2024
69

Плевен с писмо до финансовото министерство целеви средства от общинския бюджет да се ползват за ремонт на общински пътища

Плевен с писмо до финансовото…

четвъртък, 25 април 2024
114

Плевен има нов почетен гражданин – професионалният боксьор Йосиф Панов

Плевен има нов почетен гражданин…

четвъртък, 25 април 2024
158

Изложба с детски творби от конкурс за Великден ще бъде открита на 25 април

Изложба с детски творби от…

сряда, 24 април 2024
153