Благотворителен „Стронгмен” турнир ще набира средства за лечение на плевенско дете

486

Благотворителен „Стронгмен” турнир ще набира средства за лечение на плевенско дете

       Благотворителен „Стронгмен” турнир, подкрепен от Община Плевен, организира Българската федерация по силови спортове в парк „Кайлъка“ на 27 май, събота. Началото е в 14.00 часа на паркинга при езерото с лодките.

       Освен класическите „стронгмен” дисциплини – теглене на 10-тонен трактор, „фермерска разходка“ с 280 кг, носене на 330-килограмова „стронгмен“ кобилица, „колелата на Аполон“ и морска щафета с пясъчни чували, от Федерацията са подготвили специално за най-малките фенове на спорта детски стронгмен турнир, на който младите участници ще могат да спечелят награди, а за най-добрия ще има и медал.

       Гостите на събитието и привържениците на стронгмен спорта ще имат възможност да се включат в благотворителен търг с официалните състезателни фланелки на БФСС „СТРОНГМЕН“ с автографи от атлетите.

       Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на 8-годишната Никол Цановска от Плевен, която има нужда от спешно лечение в чужбина.

Банковата сметка за дарения е:

UNICREDIT BULBANK

IBAN: BG08UNCR70001525168659

BIG: UNCRBGSF

Никол Станиславова Цановска

PayPal: maxbass@abv.bg

       Във връзка с недопускане нарушаването на обществения ред и осигуряване на нормалното провеждане на спортното мероприятие временно ще се ограничи престоят и паркирането на моторни превозни средства на 27.05.2023 г. на двата паркинга при езерото в парк „Кайлъка” - за времето от 07.00 ч. до приключване на мероприятието, но не по-късно от 19.00 ч. Забраната не се отнася за автомобили на СНМП, ПБЗН, МВР и МПС, обслужващи участниците и организаторите на мероприятието.

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Книгата си

Книгата си "Дипломатически етюди" ще…

четвъртък, 21 септември 2023
426

ПЛЕВЕН ЧЕСТВА ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА С ТЪРЖЕСТВЕН РИТУАЛ И КОНЦЕРТИ

ПЛЕВЕН ЧЕСТВА ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА…

сряда, 20 септември 2023
2051

Над 9 млн. лева за зелена среда очаква Община Плевен по линия на Концепцията за реализиране „Стратегия „Единно здраве” за Северозападен регион

Над 9 млн. лева за…

понеделник, 18 септември 2023
766

Георг Спартански кани партии на консултации за определяне състава на секционните комисии

Георг Спартански кани партии на…

понеделник, 18 септември 2023
602