Благотворителен „Стронгмен” турнир ще набира средства за лечение на плевенско дете

765

Благотворителен „Стронгмен” турнир ще набира средства за лечение на плевенско дете

       Благотворителен „Стронгмен” турнир, подкрепен от Община Плевен, организира Българската федерация по силови спортове в парк „Кайлъка“ на 27 май, събота. Началото е в 14.00 часа на паркинга при езерото с лодките.

       Освен класическите „стронгмен” дисциплини – теглене на 10-тонен трактор, „фермерска разходка“ с 280 кг, носене на 330-килограмова „стронгмен“ кобилица, „колелата на Аполон“ и морска щафета с пясъчни чували, от Федерацията са подготвили специално за най-малките фенове на спорта детски стронгмен турнир, на който младите участници ще могат да спечелят награди, а за най-добрия ще има и медал.

       Гостите на събитието и привържениците на стронгмен спорта ще имат възможност да се включат в благотворителен търг с официалните състезателни фланелки на БФСС „СТРОНГМЕН“ с автографи от атлетите.

       Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на 8-годишната Никол Цановска от Плевен, която има нужда от спешно лечение в чужбина.

Банковата сметка за дарения е:

UNICREDIT BULBANK

IBAN: BG08UNCR70001525168659

BIG: UNCRBGSF

Никол Станиславова Цановска

PayPal: maxbass@abv.bg

       Във връзка с недопускане нарушаването на обществения ред и осигуряване на нормалното провеждане на спортното мероприятие временно ще се ограничи престоят и паркирането на моторни превозни средства на 27.05.2023 г. на двата паркинга при езерото в парк „Кайлъка” - за времето от 07.00 ч. до приключване на мероприятието, но не по-късно от 19.00 ч. Забраната не се отнася за автомобили на СНМП, ПБЗН, МВР и МПС, обслужващи участниците и организаторите на мероприятието.

Свалете в PDF